Om Oss

MILLAMORE –ny toppkvalitet burstrø gir den ultimate hygge og hygiene for smådyr: gnagere, reptiler og fugler.

MILLAMORE burstrø er spesiallaget til å bli brukt av dyr. Produkter er laget av osp som ikke inneholder kjemiske tilsetningstoffer eller rester fra tre eller papir-industrien. Dyrleger og dyrevelferdspesialister anbefaler burstrø av osp fordi den har lavere innhold av harpiks enn bartrær. 

MILLAMORE burstrø har utmerket sugeevne og luktkontroll. Produktet er trygt og labratorietestet – tre som er blitt bearbeidet i høy temperatur (100°C) inneholder ingen patologiske bakterier eller andre mikroorganismer. I tillegg er burstrøet støvfritt som beskytter luftveisystemet og unngår allergier blant dyr og mennesker.

Rengjøring er enkelt ved bruk av MILLAMORE – burstrøet klistrer seg ikke til dyrenes poter eller pels, og vil ligge i buret selv om dyret beveger seg rundt der inne. Pakkene er lette og enkle å bære.

Råmaterialet til MILLAMORE burstrø har FSC®-sertifisering, som garanterer ansvarlig og bærekraftig skogforvaltning. Produksjonen er avfallsfri og bruker bioenergi, og alle produktene er biologisk nedbrytbare – man kan enten levere det som kompost eller bruke det som miljøvennlig biobrensel.