Rólunk

MILLAMORE – Az új, kiváló minőségű alom tökéletes kényelmet és higiéniát biztosít rágcsálók, hüllők és madarak részére egyaránt.

A MILLAMORE alom kifejezetten állatok részére lett kialakítva. A termékek friss nyárfából készültek és nem tartalmaznak kémiai adalékanyagokat, sem a faipar vagy a papíripar maradványait. Az állatorvosok és az állatok jóléti szakemberei a nyárfát ajánlják a tűlevelűekkel szemben az alacsonyabb gyantatartalma miatt. 

A MILLAMORE almok kiváló nedvszívó és szagmegkötő képességgel rendelkeznek. A termékek biztonságosak, laborban teszteltek – a faanyagot magas hűmérsékleten (több, mint 100°C-on) kezelték és nem tartalmaz patogén baktériumokat vagy más mikroorganizmust. Továbbá az alom pormentes, hogy megóvja a légutakat és elkerülje az állatok és emberek között kialakuló allegriát.

Rendkívül egyszerű tisztán tartani a MILLAMORE almokat – a termék nem ragad rá a kisállatok lábára és nem fog szétszóródni a ketrec körül, amikor az állat mozog benne. A csomagok könnyűek és könnyen hordozhatók.

A MILLAMORE nyersanyaga FSC® minősítéssel rendelkezik, garantálva a felelősségteljes és fenntartható erdőgazdálkodást. A termék hulladékmentes és bioenergiát használó technológiával készült  és mindegyik biológiailag lebomló – komposztálható vagy akár környezetbarát bioüzemanyagként is használható.