Om os

MILLAMORE – Ny strøelse i højeste kvalitet giver den højeste grad af hygge og hygiejne for små kæledyr: gnavere, krybdyr og fugle.

MILLAMORE strøelse er specielt fremstillet til brug for dyr. Produkterne er fremstillet af frisk aspetræ, som hverken indeholder kemiske tilsætningsstoffer eller efterladenskaber fra træ- og papirindustrien. Dyrlæger og specialister i dyretrivsel anbefaler asp til strøelse, eftersom det indeholder mindre harpiks end nåletræ. 

MILLAMORE strøelse har fremragende sugeevne og lugtkontrol. Produkterne er sikre og testede på laboratorier – træ, der er behandlet ved høj temperatur (over 100°C) indeholder ingen sygdomsfremkaldende bakterier eller andre mikroorganismer. Desuden er strøelsen støvfri for at beskytte åndedrætssystemet og undgå allergier hos kæledyr og mennesker.

Det er nemt at pleje sit kæledyr og holde rent med MILLAMORE – strøelsen sidder ikke fast på poter eller pels og spredes ikke, når dyret bevæger sig rundt i sit bur. Pakkerne er lette og nemme at bære.

Råvaren til MILLAMORE strøelse er FSC ® -certificeret, hvilket garanterer ansvarsfuld og bæredygtig skovdrift. Produktionen er uden spild og benytter sig af bioenergi, ligesom alle produkter er biologisk nedbrydelige – du kan enten kompostere dem eller bruge det som miljørigtigt biobrændsel.