Keitä olemme

MILLAMORE – Uusi premium-tason kuivike pitää jyrsijäsi, matelijasi tai lintusi kodin viihtyisänä ja puhtaana.

MILLAMORE-kuivike on erityisesti eläimille kehitetty. Tuotteet valmistetaan tuoreesta haavasta, eivätkä ne sisällä kemiallisia lisäaineita tai puu- tai paperiteollisuuden sivutuotteita. Eläinlääkärit ja eläinten hyvinvoinnin asiantuntijat suosittelevat haavan käyttöä kuivikemateriaalina, koska se sisältää vähemmän pihkaa kuin havupuut. 

MILLAMORE-kuivike on erinomaisen imukykyinen ja hajuton. Tuotteet ovat turvallisia ja laboratorio-olosuhteissa testattuja – korkeassa lämpötilassa (yli 100 °C) käsitelty puu ei sisällä tauteja aiheuttavia bakteereja tai muita mikro-organismeja. Kuivike on myös pölytön, mikä suojaa lemmikkien ja ihmisten hengityselimiä ja estää allergioita.

MILLAMOREn avulla häkki on helppo hoitaa ja pitää puhtaana – kuivike ei tartu tassuihin tai turkkiin, eikä leviä ympäriinsä eläimen liikkuessa. Pakkaukset ovat kevyitä ja helppoja kantaa.

MILLAMOREn raaka-aine tulee FSC ® -sertifioiduista metsistä, mikä tarkoittaa, että metsät ovat vastuullisesti ja kestävästä hoidettuja. Tuotanto ei synnytä jätettä ja perustuu bioenergian käyttöön. Kaikki tuotteet ovat biohajoavia ja voidaan joko kompostoida tai hyödyntää ympäristöystävällisen biopolttoaineen tuotannossa.